Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σκληρή κριτική για το τροχαίο από την Κατερίνα Μάρκου- Ζήτημα ωρών η διαγραφή της από τη ΝΔ

 

Πάει καιρός που η πρώην βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μάρκου, σύζυγος του Θανάση Οικονόμου, ασκεί  κριτική στην κυβέρνηση και ειδικότερα στον πρωθυπουργό και την οικογένεια Μητσοτάκη.

Μια κριτική που μέχρι χθες  προκαλούσε εκνευρισμό στο Μαξίμου.

Όμως το τελευταίο τιτίβισμα στο twitter της κ. Μάρκου, σχετικά με το τροχαίο έξω από την βουλή, στο οποίο είχε συμμετοχή αυτοκίνητο, που ήταν χρεωμένο στην κ. Ντόρα Μπακογιάννη και ο τρόπος που το χειρίστηκαν η αστυνομία και η κ. Μπακογιάννη,  προκάλεσε την οργή της οικογένειας Μητσοτάκη αλλά και του Μαξίμου.

Εδώ να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα Μάρκου στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter έγραψε τα εξής:

“Εκκωφαντική σιωπή σε σχέση με το τροχαίο έξω από την Βουλή ! Πόσες μέρες χρειάζονται για να πάρει η Ε.Α υλικό από τις 10αδες κάμερες μέσα κ έξω από την Βουλή ?Τι έγινε με τς μάρτυρες ? Το παιδί, ζει, πέθανε ? Άγνωστο! #τροχαιοβουλη #τροχαιο #κυβερνηση #ιασονας

Μετά το τελευταίο αυτό επεισόδιο, κύκλοι της ΝΔ εκτιμούν ότι δεν υπάρχει άλλο περιθώριο ανοχής, με τη διαγραφή της κ. Μάρκου να είναι ζήτημα ωρών.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *