Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δεν πέρασε στο τεστ ο Άδωνις

 Όπως είχαμε γράψει κατ΄αποκλειστικότητα, μετά τις επιθέσεις που δέχτηκαν και δέχονται στο διαδίκτυο οι λογαριασμοί του λαοφιλούς πρωθυπουργού μας από τα οργανωμένα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ σήμανε συναγερμό και προσέλαβε ειδικούς για την απόκρουση των επιθέσεων.

Το πρόγραμμα της εκπαίδευσης των στελεχών της ΝΔ σε πρώτη φάση προέβλεπε την εκπαίδευση τους στην αναγνώριση των fake news και του photoshop, προκειμένου να μη πέφτουν θύματα των αντιπάλων, όπως έχει συμβεί πάμπολλες φορές.

Έτσι με πρωτοβουλία του υπεύθυνου της ΝΔ για το διαδίκτυο στην Ήπειρου και expert στο photoshoping, κ. Αστερινού Μάνθου στα στελέχη της Νδ μοιράστηκαν μια σειρά από fake news με τις αντίστοιχες εικόνες για την εκπαίδευση τους και για να διαπιστωθεί η ικανότητά τους στο να διακρίνουν τις παγίδες.

Ένα από αυτά ήταν και η fake φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα στην οποία κρατούσε πανό που αφορούσε την πώληση του Ελληνικού.

Τα υπό εκπαίδευση στελέχη της ΝΔ κατάλαβαν την παγίδα πλην ενός. Και αυτός είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, που φουριόζος μόλις είδε τη φωτοφραφία “τσίμπησε” και την κατέθεσε στη βουλή για να αποδείξει τον καιροσκοπισμό του κ. Τσίπρα!

Το τι επακολούθησε είναι γνωστό σε όλους και τώρα ο λαοφιλής Άδωνις, που απέτυχε παταγωδώς στο τεστ, είναι αναγκασμένος να παρακολουθήσει από την αρχή το πρόγραμμα με τον κίνδυνο, αν κοπεί για δεύτερη φορά, να χάσει το υπουργείο του με ό,τι σημαίνει αυτό για την καριέρα του αλλά και την ανάπτυξη της χώρας.

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *