Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Επί ποδός για δεύτερη μέρα η ΕΛ.ΑΣ για τις παρελάσεις


Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και σε κλοιό 4.000 αστυνομικών για την αποφυγή επεισοδίων, θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση σήμερα. Οι σταθμοί του Μετρό στο κέντρο της πόλης και αρκετοί δρόμοι έκλεισαν πριν από τις εννιά το πρωί, ενώ το Σύνταγμα έχει μετατραπεί σε φρούριο. Μεγάλη ανησυχία επικρατεί για τις μαθητικές παρελάσεις στους Δήμους της χώρας, κάποιοι από τους οποίους προχώρησαν ήδη στη ματαίωσή τους, ενώ άλλοι καταργούν τις εξέδρες των επισήμων.

Επί ποδός για δεύτερη μέρα η ΕΛ.ΑΣ για τις παρελάσεις
Το σχέδιο αποτροπής εκτρόπων κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στο κέντρο της Αθήνας περιλαμβάνει από κιγκλιδώματα που θα περιορίζουν την κίνηση και αυστηρούς ελέγχους ταυτότητας για όσους επιχειρήσουν να προσεγγίσουν την εξέδρα των επισήμων, έως προληπτικές προσαγωγές.
Σκοπός των Αρχών είναι ο περίγυρος της εξέδρας να είναι πλήρως ελεγχόμενος. Ενδεικτικό των μέτρων ασφαλείας είναι ότι ακόμη και οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν την παρέλαση χρειάστηκαν ειδική διαπίστευση, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στον χώρο απέναντι από τους επισήμους.


σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *