Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης

«Ο ρόλος της Αυτοδιοίκησης στην κρίση», είναι το θέμα της 1ης συνάντησης που διοργανώνει η αυτόνομη αυτοδιοικητική παράταξη του Δήμου Ζίτσας «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» στα πλαίσια του ανοιχτού διαλόγου που έχει αναπτύξει η παράταξη όλο αυτό το διάστημα με τις τοπικές κοινωνίες για τον σχεδιασμό δράσεων και πρωτοβουλιών που στόχο έχουν την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ανάπτυξη του τόπου μας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Απριλίου 2012, στη Δημοτική ενότητα Ζίτσας (Ξενοδοχείο Καλλιθέα) από 10:30 π.μ. έως 15:00 μ.μ. και περιλαμβάνει σχετικές εισηγήσεις ειδικών επιστημόνων.
Στους στόχους της συγκεκριμένης διοργάνωσης αναφέρεται ο επικεφαλής της«ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», Χρυσόστομος Βούζας, απευθύνοντας ταυτόχρονα κάλεσμα προς όλους να συμμετέχουν στην «πολύ σημαντική εκδήλωση που ξεφεύγει από τα στενά όρια του Δήμου Ζίτσας και ενδιαφέρει όλη την Ήπειρο».
«Με την πεποίθηση βαθιά ριζωμένη ότι δεν υπάρχουν άγονοι τόποι αλλά άγονα μυαλά συνεχίζουμε το διάλογο με τους πολίτες και επιμένουμε ότι οι κοινωνίες ενωμένες, με τους πολίτες ενεργούς και συμμετέχοντες στις αποφάσεις και στο σχεδιασμό, με την τοπική αυτοδιοίκηση στην πρώτη γραμμή, μπορούν να κάνουν όχι θαύματα, σίγουρα όμως πολλά και σημαντικά».
Η θεματολογία της συνάντησης, τόσο αυτή όσο και οι άλλες που θα ακολουθήσουν επικεντρώνονται στο Δήμο Ζίτσας ως μοντέλο ανάπτυξης μίας αστικής και ταυτόχρονα ορεινής περιοχής με απίστευτα πλεονεκτήματα.
«Θέλουμε την τοπική αυτοδιοίκηση να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο και να μεταβάλλει τα μειονεκτήματα σε πλεονεκτήματα χαράσσοντας έναν καινούργιο δρόμο για την αντιμετώπιση της κρίσης» υπογραμμίζει ο κ. Βούζας και ζητά τη συμμετοχή όλων και προπαντός των νέων καθώς είναι εκείνοι που μαζί με τις γυναίκες πλήττονται περισσότερο από την οικονομική κρίση και την ανεργία.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *