Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Συνεδρίασε η εκλογική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Το βαρύ πυροβολικό του ΠΑΣΟΚ συμμετέχει στην 75μελή εθνική εκλογική επιτροπή του κόμματος, που συνεδρίασε για πρώτη φορά σε πλήρη σύνθεση σήμερα το μεσημέρι.

Στην επιτροπή δεν έχουν ενταχθεί ωστόσο τέσσερις εν ενεργεία υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, οι Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Παύλος Γερουλάνος, Φίλιππος Σαχινίδης και Γιώργος Κουτρουμάνης, όπως επίσης και ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Γιάννης Ραγκούσης. Οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Γερουλάνος και Ραγκούσης ήταν ως γνωστόν από τους πρωταγωνιστές στον σχεδιασμό της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ το 2009. Από την άλλη, οι υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας είναι επιφορτισμένοι ώς τις εκλογές με εκκρεμότητες που απορρέουν από το Μνημόνιο και τη νέα δανειακή σύμβαση και εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσαν να συμμετάσχουν ενεργά στην επιτροπή.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *