Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μπαμπινιώτης:Είναι προβοκατόρικο ότι αλλάζει ο νόμος!

Ξεκάθαρος ότι ο νόμος για τα πανεπιστήμια πρέπει να εφαρμοστεί χωρίς εκπτώσεις ήταν ο υπουργός Παιδείας Γεώργιος Μπαμπινιώτης σε σημερινές δηλώσεις του σε πρωινή εκπομπή του Mega. 

«Δεν υποχωρώ βήμα. Εφαρμόζω το νομό και αναφορικά με την πολιτική Διαμαντοπούλου, απλά διαφέρω στην τακτική του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει ο ίδιος σκοπός και θέλω να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία περί αντιπαράθεσης, γιατί πραγματικά δεν έχω τίποτε προσωπικό με την κυρία Διαμαντοπούλου». 
Πάντως από τη γενικότερη παρουσία και τις απαντήσεις του κ. Μπαμπινιώτη έγινε φανερό ότι η κρίση δεν ξεπεράστηκε και η ένταση παραμένει ανάμεσα στον υπουργό και σε εκείνους που θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν ως εξιλαστήριο θύμα για να καλυφθούν οι δικές τους ανεπάρκειες…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *