Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Λαϊκή Συσπείρωση: 14η παράταση για τους ΣΜΑ από την περιφέρεια

 


Τις καθυστερήσεις στο έργο των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ), όπου η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας έδωσε την 14η παράταση στην ολοκλήρωση του έργου κατόπιν εισήγησης του κ. Καχριμάνη, σχολιάζει με ανακοίνωσή της η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης.
” Με την παράταση αυτή αποδεικνύεται στην πράξη, ότι οι πράξεις και παραλείψεις της Περιφερειακής Αρχής έχουν σαν αποτέλεσμα την ακόμα μεγαλύτερη κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, που ασχολούνται με τη μεταφορά των απορριμμάτων και την ακόμα μεγαλύτερη επιβάρυνση των λαϊκών στρωμάτων που πληρώνουν μέσω των ανταποδοτικών τελών των Δήμων” επισημαίνει η περιφερειακή παράταξη, αφού η παράδοση των ΣΜΑ θα έφερνε οικονομική και περιβαλλοντική ελάφρυνση.

“Την ίδια στιγμή, το άλλο «περιβαλλοντικό έργο» της Περιφέρειας, η «Αναβάθμιση του Οδοφωτισμού στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου» με προϋπολογισμό πληρωμών 8 εκ. €, προχωρά στη Β’ φάση με τη συμμετοχή των τριών κολοσσών του κλάδου, της ΙΝΤRΑΚΑΤ, της ΤΕΡΝΑ και του ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ” αναφέρει η ανακοίνωση, η οποία καλεί τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους να βγάλουν συμπεράσματα για το ποιος κερδίζει και ποιος χάνει από τέτοια έργα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.161

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *