Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ



…Πότε το ΚΕΕΛΠΝΟ θα πληροφορήσει τους ανύποπτους πολίτες για τους παράνομους πολιτικούς οίκους ανοχής, όπου κυκλοφορεί ο επικίνδυνος ιός ΗΙ-PASOKONOYDOYLAMOGIODIDA;

Σε συνέχεια της από 27-04-2012 Ανακοίνωσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, σχετικά με τον εντοπισμό σε οίκο ανοχής, ο οποίος είχε αποσφραγισθεί και λειτουργούσε παράνομα, 22χρονης αλλοδαπής, Ρωσικής υπηκοότητας, για την οποία προέκυψε από τον εργαστηριακό έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι ήταν HIV οροθετική (φορέας του AIDS), δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, στοιχεία ταυτότητας, καθώς και φωτογραφίες της.

Πρόκειται για την BUKHTOYAROVA (επ) TATIANA (ον) του SERGEI και της NADEZA, η οποία γεννήθηκε στις 09-09-1990 στην Ρωσία, κατοικεί στο Γαλάτσι και ….

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *