Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Αγαπητέ Απόκαυκε!



Απόστρατος πολιτικός σε κέντρο απεξάρτησης

 Εάν ισχύουν επιστημονικά τα συμπεράσματα του Ίαν Ρόμπερτσον για το πόσο ισχυρό ναρκωτικό είναι η εξουσία και τι επικίνδυνες εγκεφαλικές αλλοιώσεις προξενεί, προβλέπω ότι σε λίγο θα βρεθούν κάποιοι αθεράπευτα φίλαρχοι ή καρεκλοκένταυροι που θα ζητήσουν πέρα από τα σημερινά προνόμια και μεγάλες χρηματικές αποζημιώσεις για ανήκεστο βλάβη της υγείας τους!
Όθεν είναι επιτακτικό και για λόγους ανθρωπιστικούς η άμεση απομάκρυνση εκ της εξουσίας όσων ασκούν επί μακρόν το επικίνδυνον για την ψυχική τους ισορροπία επάγγελμα του πολιτικού.
Προτείνω δε τον άμεσον εγκλεισμό τους σε κέντρα απεξάρτησης.
Να σου θυμίσω δε ότι οι σοφοί αρχαίοι ημών πρόγονοι είχον εφεύρει το φάρμακο του εξοστρακισμού ακόμη και για τις πιο ήπιες περιπτώσεις. Λες να εφάρμοζαν πρωτότυπες μεθόθους αποκατάστασης της ψυχικής υγείας των διαταραγμένων ηγετών τους;

Πάκης ο εμπειρικός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *