Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ: Η ύβρις και η νέμεσις



 Του Στέφανου Καραμούτσιου

Βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από τις εκλογές της Κυριακής και όλα δείχνουν ότι η κάλπη θα στείλει μηνύματα που θα καθορίσουν τις πολιτικές εξελίξεις των επόμενων χρόνων.Όχι ότι-δεν είμαστε αφελείς- θα έχουν την επόμενη των εκλογών διαμορφωθεί οι προυποθέσεις για το σχηματισμό μιας κυβέρνησης που θα βγάλει τη χώρα από τα τάρταρα, που βρίσκεται σήμερα. Αυτό απαιτεί χρόνο και βαθύτερες διεργασίες με επώδυνες  μάλιστα ωδίνες.Για να αντιληφθούν όλοι τα βαθύτερα αίτια και όχι μόνο τις αφορμές της σημερινής κονωνικής, οικονομικής πολιτικής και εθνικής εν τέλει κρίσης πρέπει να διαβούμε όλοι την καθαρτήριο οδό της σημερινής δοκιμασίας.
Γιατί βιώνουμε, όντας όχι θεατές αλλά ήρωες, μια νεοελληνική τραγωδία με όλους τους όρους της αντίστοιχης αρχαίας, είμαστε θύτες και θύματα αλλά ο από μηχανής θεός που θα δώσει την τελική λύση αργεί ακόμα!Πρώτα πρέπει να υποστούν τις κυρώσεις της Νεμέσεως αυτοί που διέπραξαν την ύβριν,οι θλιβεροί διαχειριστές της εξουσίας, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.  Και την επόμενη Κυριακή η Νέμεσις θα είναι αμείλικτη για τους πρωταγωνιστές της αλαζονείας και της ύβρεως. Ας την απολαύσουμε χωρίς κανένα έλεος και φόβον! Η λύσις τελικά θα έλθει και θα έλθει από τον ίδιο το λαό. Αυτός είναι ο από μηχανής θεός, όσα “επεισόδια” και αν χρειαστούν ακόμη…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *