Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Νεα σύσκεψη με στόχο κυβέρνηση προσωπικοτήτων



 Είναι απολύτως αναγκαία η στήριξη μιας κυβέρνησης από όσο το δυνατό περισσότερες δυνάμεις, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε πως ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να διερευνήσει και τη γραπτή πρόταση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτη Καμμένου, από την οποία -όπως είπε- υπάρχουν περιθώρια δικής του στήριξης. Κατά τον πρόεδρο της ΝΔ, θα πρέπει πρώτα να εξεταστεί η δυνατότητα συγκρότησης κυβέρνησης με πολιτικά πρόσωπα και κατόπιν, εφόσον είμαστε σε έκτακτη ανάγκη -όπως είπε- η συγκρότηση κυβέρνησης με προσωπικότητες. Στηρίζουμε ως λύση ανάγκης μία κυβέρνηση προσωπικοτήτων με τη συμετοχή και άλλων κομμάτων, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη συνάντηση των αρχηγών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σταθερή στην άποψή της ότι εκείνο που χρειάζεται η χώρα είναι οικουμενική κυβέρνηση, παραμένει η Δημοκρατική Αριστερά, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης. «Η συγκρότηση μιας κυβέρνησης προσωπικοτήτων θα συνιστούσε ήττα της πολιτικής» είπε ο κ. Κουβέλης. Αύριο στις 14.00 θα συνεχιστεί, σε σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με διερευμένη σύνθεση η διαβούλευση για τον σχηματισμό. Στη δημοσιότητα αναμένεται να δοθούν, αργότερα απόψε, τα πρακτικά των συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της διαβούλευσης για τον σχηματισμό κυβέρνησης κυβέρνησης  Στις 13.00 ο Κάρολος Παπούλας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο

ΑΜΠΕ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *