Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Γιούνκερ: Ανοησίες και προπαγάνδα τα περί εξόδου της Ελλάδος από την ευρωζώνη!





Άραγε σε ποιους απευθύνεται;

Ο Πρόεδρος του Eurogroup, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προσωπικά είμαι κατηγορηματικά κατά της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Η ευρωζώνη έχει 17 μέλη και δεν θα μπορούσα να διανοηθώ ούτε για ένα δευτερόλεπτο την Ελλάδα εκτός ευρώ. Πρόκειται για ανοησίες και προπαγάνδα. Πρέπει να σεβαστούμε τη δημοκρατία. Αυτά τα σενάρια προκαλούν την ελληνική κοινή γνώμη. Η Ελλάδα ψήφισε. Ελπίζω ότι στις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες θα σχηματιστεί κυβέρνηση. Δεν θα πρέπει να δίνουμε μαθήματα στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Όμως συμφωνήσαμε σε ένα πρόγραμμα και θα πρέπει να εφαρμοστεί».
 Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ επέμεινε στην ανάγκη εντατικοποίησης των προσπαθειών εκ μέρους της Ελλάδας, τονίζοντας ότι δεν είναι καιρός για χαλάρωση.


σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *