Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Από τα αποκηρυγμένα ποιήματα του Καβάφη στα αποκηρυγμένα τιτιβίσματα της κυρίας Αριστοτελίας

 

 

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ της νεολληνικής Λογοτεχνίας γνωρίζουν για τα αποκηρυγμένα ποιήματα του μεγάλου Αλεξανδρινού ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη.

Άλλωστε η ιστορία της ποίησης, όπως  αναφέρει και ο ποιητής
Γιώργος Μπλάνας, είναι γεμάτη με παραδείγματα αποκηρυγμένων ποιημάτων.
Νεανικές αδεξιότητες, συναισθηματικές εκτροπές, ιδεολογικές αστοχίες.
Υπάρχουν χίλιοι δύο λόγοι για τους οποίους ένας ποιητής που ενδιαφέρεται
για την εικόνα του έργου του μπορεί να οδηγηθεί στην αποκήρυξη
ορισμένων συνθέσεών του.

 Η ποίηση είναι τέχνη και μια τέχνη δεν μαθαίνεται ποτέ μονομιάς.

Το ίδιο και η πολιτική τέχνη. Άπειρα είναι τα παραδείγματα πολιτικών που αποκήρυξαν ό,τι είπαν στο παρελθόν, εγκατέλειψαν ιδεολογίες στις οποίες είχαν στρατευθεί για χρόνια και προσχώρησαν σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Από χθες ο κόσμος του Ελληνικού διαδικτύου πληροφορείται για όσα τιτίβιζε παλαιότερα η κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Αριστοτελία Πελώνη ως δημοσιογράφος και μαθαίνει, τί γνώμη είχε για μέλη της κυβέρνησης και του κόμματος, το οποίο σήμερα υπηρετεί με αφοσίωση αλλά και για πολιτικούς της σήμερα αντιπάλους, όπως τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, ο οποίος οδηγείται σε ειδικό δικαστήριο από τον κ. Μητσοτάκη.

Δεν ξέρουμε πώς θα αντιμετωπίσει η κυβερνητική εκπρόσωπος ενδεχόμενες ερωτήσεις στο σημερινό briefing με τους δημοσιογράφους για όσα έγραφε στο όχι και πολύ μακρινό παρελθόν και για τα οποία γίνεται πάρτι στο twitter.

Άλλωστε όπως είπαμε η πολιτική είναι τέχνη και μάλιστα τέχνη του εφικτού, όπως προσφυώς ειπώθηκε από τον Μπίσμαρκ.

Και μπορεί η κ. Πελώνη να επικαλεστεί ως δικαιολογίες νεανικές αδεξιότητες, συναισθηματικές εκτροπές, ιδεολογικές αστοχίες. 

Δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία…



 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.160

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *