Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η ΑΡΝΗΣΗ και Η ΜΕΓΑΛΗ “ΑΠΩΛΕΙΑ” της ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Πολλοί επισημαίνουν ότι στις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις διάφορα κνόδαλα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ φαίνονται να μην έχουν πάρει χαμπάρι τι τους συνέβη. Θα μου πείτε: «Δεν πειράζει, επανάληψη μήτηρ μαθήσεως!»

Ωστόσο, μερικές φορές ο πολιτικός τους λόγος εμφανίζει πλέον ενδείξεις παρανοειδούς παραληρήματος και η αποτίμηση της εκλογικής συντριβής παίρνει χαρακτηριστικά μαζοχιστικής στάσης, αν κρίνουμε από την απόλυτη επιμονή στην ίδια επιχειρηματολογία. Απευθυνθήκαμε λοιπόν στους διδάκτορες της ψυχιατρικής κκ. Μπεγλίτη και (ΠΑ)Πάρι  Κουκουλόπουλο, οι οποίοι μας διαφώτισαν, αν και η ειδικότητα τους είναι οι αυτοκτονίες γερόντων, στο γιατί επιμένουν να συμπεριφέρονται σαν να μην έγινε τίποτε .
Η άρνηση, μας είπαν, δεν είναι παρά ο πρώτος μηχανισμός προστασίας της ψυχικής μας ισορροπίας μετά από μια μεγάλη απώλεια. «Όχι, δεν μπορεί να συνέβη σε εμένα αυτό!» Οπότε μη τους παρεξηγείτε, θα τους περάσει…
Πάκης ο νευρασθενής

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *