Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!


Περίεργες υποψηφιότητες του Μητσοτακέικου με το νεόκοπο σχήμα Μάνου – Τζήμερου εκδηλώθηκαν κυριολεκτικά τελευταία στιγμή! Από την μελέτη της σταυροδοσίας φαίνεται ότι σε πολλές περιοχές της χώρας οι κυριότεροι εκπρόσωποι της ΔΗΣΥ δεν εμφανίζονται στα νεοδημοκρατικά ψηφοδέλτια αλλά μπαίνουν μόνο τα λιμά. Ποιο χαρακτηριστική περίπτωση θεωρείται η ισχυρή υποψηφιότητα Αρχοντάκη στα Χανιά (τέως νομάρχης) ο οποίος είναι πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του επίτιμου. Ο κ Αρχοντάκης μέχρι χθες τηρούσε “σιγή ασυρμάτου” και δήλωνε μη ενδιαφερόμενος. Επέλεξε λοιπόν την τελευταία μέρα- δικαιώματος υποβολής αίτησης βουλευτικής υποψηφιότητας στο Πρωτοδικείο Χανίων ενώ μόλις είχαν “σφραγίσει” τα ονόματα των υποψηφίων Ν.Δ. – ΔΗ.ΣΥ. στο κοινό ψηφοδέλτιο.
Τελικά ο Τζήμερος από εκεί που δεν ήθελε καθόλου πολιτικούς βρέθηκε αγκαλιά όχι μόνο με τον Μάνο αλλά και με τον Δρακουμέλ;
Πάκης ο εφιαλτικός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *