Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ζητείται εθνικό σχέδιο

Ο ευρωπαικός νότος βρίσκεται πια στο χείλος του γκρεμού με την Ισπανία να ακολουθεί την Ελλάδα στην οικονομική κατάρρευση. Μέσα στις συνθήκες αυτές της πλήρους αποτυχίας των νεοφιλελεύθερων συνταγών για την επίλυση της οικονομικής κρίσης  η Ελλάδα πρέπει να απεγκλωβισθεί από το Μνημόνιο και να διαπραγματευθεί με την Ευρωζώνη όχι απλώς τη χαλάρωση του θανάσιμου βρόγχου -όπως προτείνουν καθυστερημένα και εκ του πονηρού Σαμαράς και Βενιζέλος-αλλά ένα εναλλακτικό πρόγραμμα ανάταξης. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τρόικα θα αρνηθεί, απειλώντας με το σταμάτημα της χρηματοδότησης που σε τελική ανάλυση καταλήγει πάλι στις τσέπες των δανειστών, που κερδοσκοπούν ασύστολα από την κρίση. Όμως η πολιτική είναι ένας δυναμικός χώρος που απαιτεί συνεχείς κινήσεις και τακτική και στρατηγική ευελιξία. Παρά την απελπιστική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας δεν πρέπει να καταθέσουμε  τα όπλα όπως έκαναν οι θλιβεροί εταίροι του δικομματισμού και του δήθεν ρεαλιστικού φιλοευρωπαικόυ μετώπου. Υπάρχουν δυνατότητες αντίδρασης και το δυνατό διαπραγματευτικό όπλο της Ελλάδας είναι ότι συνιστά συστημικό κίνδυνο. Η έξοδός της Ελλάδος από την ευρωζώνη  όχι μόνο θα είχε τεράστιο οικονομικό κόστος  αλλά και θα προκαλούσε καταστροφικό ντόμινο, ιδιαίτερα τώρα που η πολύ μεγαλύτερης κλίμακας Ισπανική οικονομία βρίσκεται ένα βήμα πριν την πλήρη κατάρρευση.

Όμως απαραίτητη προϋπόθεση για να χρησιμοποιηθεί δημιουργικά και όχι τυχοδιωκτικά αυτό το όπλο αλλά και για να αξιοποιηθούν τα φανερά πλέον ρήγματα που έχει υποστεί η νεοφιλελεύθερη ορθοδοξία στην Ευρωζώνη, είναι η Ελλάδα να επεξεργασθεί ένα αξιόπιστο ρεαλιστικό εθνικό σχέδιο που θα δίνει συγκεκριμένες λύσεις σε μεγάλα εσωτερικά προβλήματα. Ζητείται άμεσα ένα σοβαρό  εθνικό σχέδιον ανάταξης που να συνδυάζει την ανασυγκρότηση των  αποστεωμένων θεσμών, τη ριζική δημοσιονομική εξυγίανση και την εκμετάλλευση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων αυτού του τόπου, που τόσο πολλοί τις επικαλούνται χωρίς όμως να κάνουν κάτι το ουσιαστικό.
Και είναι επίσης φανερό πως αυτοί που μας έφεραν σε αυτή τη θέση ούτε έχουν τη θέληση αλλά ούτε και την ικανότητα να το κάνουν. Το αποδεικνύουν άλλωστε και οι τελευταίες κίνησεις τους. που αποκαλύπτουν πως στόχος τους δεν είναι η σωτηρία της χώρας αλλά του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *