Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: “το πρόβλημα λύνεται!”.



 Αντιδράσεις προκάλεσε η παρέμβαση του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου για το πρόβλημα των φαρμάκων των καρκινοπαθών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος ζήτησε να συγκληθεί σύσκεψη εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων με τον υπηρεσιακό υπουργό Υγείας Χρήστο Κίττα, ώστε να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις «εδώ και τώρα», για το θέμα των φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς. Ο πρώην υπουργός Υγείας ανέφερε ότι «αν υπήρχε Κυβέρνηση θα είχε δώσει λύση αμέσως στο θέμα των φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς» και συμπλήρωσε ότι «η Υπηρεσιακή Κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει τέτοια απόφαση» και τόνισε  πως “το πρόβλημα λύνεται!”.
«Ενώ ως υπουργός Υγείας ενέχεται στο έγκλημα κατά της ζωής των καρκινοπαθών, υποδύεται τώρα τον ιατροδικαστή και μάλιστα ζητά να διενεργήσει ο ίδιος νεκροψία στο θύμα του! Γιατροί και ασθενείς έχουν ιδίαν αντίληψη για το πρωτόγνωρο διαλυτικό μένος με το οποίο λειτούργησε ο κ. Λοβέρδος εναντίον της δημόσιας υγείας» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Βαρνάβας
Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΣΥΝ στη δήλωση του κ. Λοβέρδου. «Ο πιο πρόθυμος στην υλοποίηση των μνημονιακών πολιτικών και των συνταγών της τρόικα, ο εξολοθρευτής του δημόσιου συστήματος υγείας και δημιουργός του καταδικασμένου σε κατάρρευση ΕΟΠΥΥ, πρώην υπουργός Υγείας, κ. Λοβέρδος, προσπαθώντας να αποσείσει τις τεράστιες ευθύνες του για τη διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας, εν προκειμένω της φαρμακευτικής περίθαλψης, την αποδίδει σε ”ακυβερνησία”. Οι πάντες, όμως, σε αυτόν τον τόπο γνωρίζουν ότι το εκρηκτικό πρόβλημα έλλειψης φαρμάκων που θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές οφείλεται στη δραματική υποχρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ» ανέφερε το τμήμα Υγείας-Πρόνοιας του ΣΥΝ.
Απόκαυκος o αγροφύλαξ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *