Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Και ΤΩΡΑ η ώρα της ΛΥΠΗΤΕΡΗΣ



 Μεγάλες φορολογικές επιβαρύνσεις προκύπτουν για χιλιάδες φορολογούμενους που υποβάλλουν αυτή την περίοδο τις δηλώσεις τους ηλεκτρονικά και βλέπουν με το πάτημα ενός κουμπιού την «λυπητερή» της εφορίας.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει παραλάβει περίπου 980.000 φορολογικές δηλώσεις επί συνόλου 5,5 εκατομμυρίων και τα έως τώρα στοιχεία είναι πραγματικά «σοκαριστικά» για τα περισσότερα νοικοκυριά.
Από το σύνολο των παραπάνω δηλώσεων προκύπτει για 650.000 χρεωστικό αποτέλεσμα εκκαθάρισης με συνολικό ποσό πρόσθετου φόρου περίπου 945 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει πρόσθετος φόρος ανά δήλωση 1.450 ευρώ.
Και από σήμερα αρχίζουν να έρχονται τα εκκαθαριστικά σημειώματα των οποίων η αποστολή είχε μετατεθεί για μια τις εκλογές, ώστε να μπορέσει να ψηφίσει με…νηφαλιότητα ο λαός.Γι’ αυτό, όσοι φοβούμενοι την έλευση του Τσίπρα κρατούσαν τα λεφτά τους στα μπαούλα, ας μη βιαστούν να τα γυρίσουν στις Τράπεζες, γιατί θα τους χρειαστούν. Εκτός και αν ανήκουν σε εκείνους που ποτέ δεν τους πιάνει η τσιμπίδα της Εφορίας και που φήφισαν σύμφωνα με όλες τις αναλύσεις τα κόμματα της “ευρωπαικής προοπτικής” αλλά πιστεύουν ότι τους φόρους πρέπει να τους πληρώνουν τα μόνιμα κορόιδα!..

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *