Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τη Δευτέρα καταθέτει επίσημα το αίτημά της για οικονομική βοήθεια η Ισπανία



 Η Ισπανία θα ζητήσει επισήμως τη βοήθεια της ευρωζώνης την Δευτέρα, ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Οικονομικών Λουίς δε Γκίνδος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Λουξεμβούργο.
 “Την επόμενη Δευτέρα θα καταθέσουμε την επιστολή με το επίσημο αίτημα βοήθειας”, είπε ο υπουργός, μετά την απαίτηση των Βρυξελλών να προχωρήσει η Μαδρίτη στην κίνηση αυτή το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο υπουργός επανέλαβε ότι το θέμα είναι “τυπικό” και διευκρίνισε ότι στην επιστολή δεν θα αναγράφεται το ποσό που χρειάζονται οι ισπανικές τράπεζες. “Το σημαντικό είναι το μνημόνιο όπου θα αναφέρονται οι όροι που θα τεθούν στις τράπεζες”, πρόσθεσε ο Ισπανός υπουργός στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ στο Λουξεμβούργο.

Οι λεπτομέρειες του σχεδίου βοήθειας για τις ισπανικές τράπεζες αναμένεται να είναι έτοιμες μέχρι τις 9 Ιουλίου, δηλαδή όταν θα συνεδριάσουν ξανά οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης.
Πηγή: ΑΜΠΕ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *