Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι!





Απάντηση του Δήμου Ηγουμενίτσας στο…EPIRUS GATE!!!

 

Όταν ο «Μέγας Μάγγιστρος» των παπαγάλων της Ηπείρου, διορισμένος ο ίδιος ως σύμβουλος του Δήμου Ιωαννιτών, κάνει αναφορές για «παπαγαλάκια της Θεσπρωτίας, διορισμένα ως σύμβουλοι του Δημάρχου Ηγουμενίτσας» ποιος πρέπει να ανησυχεί;
Οι απλοί πολίτες όχι.
Οι εκλεγμένοι από την πλειοψηφία του λαού, φυσικά όχι.
Ανησυχούν μόνο, οι προσβεβλημένοι από την ψιττάκωση ή ψιττακίαση ζωονόσο κυρίως των παπαγάλων, που συχνά προσβάλλει τον άνθρωπο και φυσικά, οι ίδιοι οι παπαγάλοι που κινδυνεύουν από «ασιτία» όταν στερηθούν τα προνόμια και την «τροφή» που είχαν μάθει ως τώρα να τους ταΐζουν, όσοι τους έχουν ανάγκη.
Οι άναρθρες κραυγές του δεν επηρεάζουν κανέναν, ιδιαίτερα, αυτούς που έχουν τη δική τους ευδιάκριτη φωνή και υπηρετούν τον λαό που τους επέλεξε, με αίσθημα ευθύνης και εντιμότητα.
Επειδή είναι γνωστό και από προηγούμενα δημοσιεύματα, το ενδιαφέρον και ο έρωτας του συντάκτη για τη «Θεσπρωτία», είμαστε υποχρεωμένοι άραγε να υποστούμε και τον «βήχα» του;
Εμείς δηλώνουμε κατηγορηματικά, πως όχι.
Ας τον ανεχθούν όσοι έχουν ανάγκη από «πάτρωνες» και επιζητούν στηρίγματα πέραν του εαυτού τους.
Όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, μπορεί να ηχούν τάχα « με ανθρώπινη φωνή», δεν παύουν όμως να βγαίνουν από το στόμα ενός καλά «εκπαιδευμένου παπαγάλου».

Φίλοι του Δήμου Ηγουμενίτσας: Σιγά τα παπαγαλάκια και οι πάτρωνες! Αυτοί δεν είναι ούτε τρυποφράκτες! Και χρειάστηκε να βγάλετε και ανακοίνωση. Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι..
Απόκαυκος ο ορνιθολόγος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *