Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η είδηση της ΗΜΕΡΑΣ



 Είναι διαπιστωμένο ότι όχι μόνο ο Αύγουστος αλλά και ολόκληρο το θέρος δεν παράγει ειδήσεις. Ακόμη και το γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται στα χέρια του γηραιού Παπούλια δεν συνιστά για τους επικοινωνιολόγους αξιοπρόσεκτη είδηση, αν και κινδυνεύει η χώρα να του μείνει στα χέρια του, διαψεύδοντας και την περίφημη μελλοντολόγο Αισέ Πατλάκ που πρόβλεψε ότι το σωτήριο έτος 2012 θα μας έμενε ο πρόεδρος στα χέρια μας.
Όμως η είδηση της ημέρας είναι ότι οι “κάτοικοι” του κάστρου Ιωαννίνων και οι “σύλλογοί” τους απέτρεψαν και σήμερα την τοποθέτηση του έργου τέχνης που φιλοτέχνησε ο μέγας καλλιτέχνης Κώστας Βαρώτσος προς τιμήν του Γιαννιώτη Μ. Μάτσα και που με απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου θα τοποθετούνταν στην μοναδική πλατεία του Κάστρου, παίρνοντας και το όνομά του !!!
Τα επιχειρήματα πολλά δηλ. κανένα, αφού αναγνώστες μου, οι ηλίθιοι ως γνωστόν δεν έχουν επιχειρήματα αλλά μόνο άναρθρες κραυγές. Και αγνοούν ότι από αρχαιοτάτων χρόνων οι πλατείες στολίζονται με έργα τέχνης και όχι με παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Κατόπιν τούτου ο ΑΤΥΧΗΣ Απόκαυκος αποφάσισε να πάρει των ομματιών του για να μην βλέπει τους φιλοπρόοδους συγκατοίκους του! Το ιστολόγιο θα το “τρέχουν” ο ευτυχής ΠΑΚΗΣ(ασύδοτος πια) και οι λοιπές δυνάμεις. ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ και ο θεός βοηθός σας…

Απόκαυκος ο απερχόμενος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *