Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ηλί Ηλί Λαμά Σαβαχθανί: Και ο ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ υποψήφιος ΕΘΝΟΣΩΤΗΡ!



 Αφού έσωσε τον Γιωργάκη και τις μεταρρυθμίσεις που προώθησε με τους κηπουρούς του, τώρα φιλοδοξεί να κάνει μεγαλύτερα πράγματα ο Ηλίας Μόσιαλος! Θέλει όπως δήλωσε σε γνωστό έντυπο να συμβάλλει στην σύγκλιση των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων του τόπου. Ιδρύει νέα πολιτική κίνηση, που όπως υποστηρίζει: «Δεν είναι προσωπική κίνηση αλλά συλλογική προσπάθεια πολλών νέων ανθρώπων. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν δραστηριοποιούνται σε κόμματα. Δεν είμαστε και δεν θέλουμε να εκληφθούμε ως πολιτικό κόμμα, απλά επιδιώκουμε την σύγκλιση και ανασύνθεση των μεταρρυθμιστικών, εκσυγχρονιστικών και προοδευτικών δυνάμεων της χώρας.

»Στις προθέσεις μας είναι η ρήξη με τις αρνητικές μεθόδους και τους ορίζοντες του παρελθόντος και του παλαιού πολιτικού συστήματος. Δεν μηδενίζουμε τα πάντα, ούτε θεωρούμε ότι όλα τα καλά θα προκύψουν εξαρχής, από παρθενογένεση. Όμως η ρήξη με το παρελθόν πρέπει να είναι αμετάκλητη.

»Οι συμμετέχοντες στην κίνηση, εμού πρωτίστως συμπεριλαμβανόμενου, δεν έχουμε προσωπικές ηγετικές φιλοδοξίες. Θέλουμε να συμβάλλουμε ενεργητικά και με συνεχείς παρεμβάσεις στη σύγκλιση των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων που κινούνται στον ενδιάμεσο χώρο μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
Απόκαυκος εν απογνώσει: Ηλί Ηλί Λαμά Σαβαχθανί

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *