Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οι «Νεφέλες» του ΣΑΜΑΡΑ την Παρασκευή στη Βουλή



 Μια ξεχωριστή εμπειρία θα έχουν όσοι θεατές βρεθούν στα θεωρεία της  Βουλής και στους δέκτες των τηλεοράσεων την  Παρασκευή, 6 του μηνός καθώς θα τους δοθεί η ευκαιρία να απολαύσουν τις «Νεφέλες» του Αντώνη ΣΑΜΑΡΑ σε σκηνοθεσία Φώτη Κουβέλη και Βαγγέλη Βενιζέλου.

 Ένα έργο που όλοι οι ειδικοί προβλέπουν ότι θα ξεπεράσει σε επιτυχία και τις «Νεφέλες» του Αριστοφάνη που την ίδια ώρα  οι επιβάτες του Μετρό- που θα βρεθούν την ώρα εκείνη στο επίπεδο του σταθμαρχείου στο Σύνταγμα- θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απόσπασμα της ομώνυμης κωμωδίας του Αριστοφάνη, που ανεβάζει το Εθνικό Θέατρο.
.Η πρωτοβουλία του Εθνικού Θεάτρου είναι στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του νέου υπουργού Κώστα Τζαβάρα, που θέλει κατά δήλωσή του να φέρει την κωμωδία στους δρόμους, μήπως τυχόν και σταματήσουν οι αυτοκτονίες που τον τελευταίο καιρό πήραν τη μορφή επιδημίας


 Απόκαυκος ο θεατρόφιλος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *