Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κρίση στη εσωτερική τρόικα ή θεατρική παράσταση Βενιζέλου;



 Σύμφωνα με νυχτερινό δημοσίευμα του φιλοβενιζελικού Βήματος αποστάσεις από την τακτική και τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, κ. Ι. Στουρνάρα – και επί της ουσίας της κυβέρνησης – παίρνει το ΠαΣοΚ και ο κ. Ευ. Βενιζέλος, έπειτα και από τις συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin.

Βασικό στοιχείο της διαφωνίας του ΠαΣοΚ, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, που επικαλείται η εφημερίδα είναι η αποφυγή αναφοράς στα ζητήματα, το πλαίσιο και το χρονοδιάγραμμα της επαναδιαπραγμάτευσης και όπως διαφαίνεται από τις δηλώσεις κομματικών στελεχών, η παράκαμψη βασικών στοιχείων των προεκλογικών εξαγγελιών του ΠαΣοΚ.
Η ενόχληση του κ. Βενιζέλου εκφράστηκε με δήλωση που έκανε  η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κυρία Φώφη Γεννηματά στην οποία μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στα όσα είπε ο κ. Βενιζέλος κατά τη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή.

Συνάντηση των “τριών” με τη συμμετοχή του Γ. Στουρνάρα, ζήτησε ο Ευ. Βενιζέλος

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ συνάντηση μεταξύ των τριών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση και τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, έχει ζητήσει το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της Ιπποκράτους.
 Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία επί του θέματος με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, ενώ η συνάντηση, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.
Άραγε βρισκόμαστε μπροστά σε παραίτηση και άλλου υπουργού ή ακόμη και της ίδιας της κυβέρνησης ή όλα αυτά γίνονται για στάχτη στα μάτια της κοινής γνώμης, που έκληκτη παρατηρεί την πλήρη εγκατάλειψη από την κυβερνητική τρόικα των προεκλογικών δεσμεύσεων;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *