Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οι ΑΜΟΙΒΕΣ των ΕΝΣΤΟΛΩΝ



 Συνεχίζεται και σήμερα η φιλολογία για τις αμοιβές των ενστόλων που την πυροδότησε ο και επονομαζόμενος κόκκινος(τρομάρα του) Πάνος με την επίσκεψή του στον σοσιαλιστή Κάρολο. Υποστηρίζουν ότι επιτελούν εθνικό έργο. Περισσότερο άραγε από τον δάσκαλο που στο ακριτικό Καστελόριζο θα μάθει γράμματα στα εναπομείναντα Ελληνόπουλα και ο μισθός του δεν φθάνει ούτε για ενοίκιο της νέας του κατοικίας ή στον νοσηλευτή που μέρα νύχτα παλεύει για την υγεία μας και τα χρήματα που παίρνει δεν του φτάνουν να αγοράσει ούτε τη στολή υπηρεσίας;
Πέρα από το γεγονός ότι οι ένστολοι δεν είναι οι χειρότερα αμειβόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι -το αντίθετο μάλιστα -η κατευθυνόμενη από την κυβέρνηση “ενστολοφιλία” δείχνει και τους ιδεολογικούς προσανατολισμούς της τρικολόρ κυβέρνησης.
Άραγε με το χάιδεμα των ενστόλων θα δέρνουν καλύτερα τον κόσμο ή θα πάψουν να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή;
Απόκαυκος ο ά-στολος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *