Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία οδό



  Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ από τη Θεσσαλονίκη  στην Εγνατία οδό, Καβάλας – Θεσσαλονίκης μετά τον κόμβο του Οφρυνίου συνέβη γύρω στις 7 το απόγευμα  σοβαρότατο τροχαίο δυστύχημα με τέσσερες νεκρούς και πολλούς τραυματίες .
Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός μίνι βαν με βουλγάρικες πινακίδες,  έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη επί του οδοστρώματος. 


Από το δυστύχημα ανασύρθηκαν τέσσερις νεκροί, μεταξύ αυτών και ένα μικρό παιδί. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα από το νομό Σερρών, Καβάλας και Θεσσαλονίκης, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των τραυματιών καθώς στο μικρό λεωφορείο επέβαιναν εννέα άτομα. 

Σύμφωνα με τον διοικητή της Τροχαίας Θεσσαλονίκης Θεόδωρο Κυριακίδη, το τροχαίο όπως δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις, προκλήθηκε λόγω  της υπνηλίας του οδηγού.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *