Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Βύρωνα! Να σου σφυρίξω δυο …φωνήεντα



 Τελικά η επανάσταση στην Ελλάδα δεν θα γίνει εξ αιτίας της οικονομικής εξαθλίωσης, διαψεύδοντας τους θεωρητικούς των πολιτικών επιστημών αλλά για τα φωνήεντα. Γιατί με την απειλούμενη μείωση των φωνηέντων θα βρεθούν σε δύσκολη θέση όλοι οι ερωτιδείς της χώρας, αφού προβλέπεται δραστική μείωση του ρεπερτορίου τους! Ώρα καλή ο φίλος μου ο Φώτης που στα νιάτα του σταματούσε στο δρόμο τις όμορφες με την περίφημη ατάκα: « Να σου σφυρίξω δυο …φωνήεντα» Αυτά προφανώς διαπίστωσε και ο τελευταίος Σαμουράι της ΝΔ  Βύρων Πολύδωρας και με αποψινή ανακοίνωση κηρύσσει επανάσταση: «Μετά λύπης μου, όπως διαβάζω σε όλες τις εφημερίδες πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου.
 Η διάλυση της γραμματικής και της γλώσσας γίνεται με. «επιστημονική» υποστήριξη βαρέως πυροβολικού 140 πανεπιστημιακών! Δεν είναι λάθος ή αμέλεια. Είναι «προμελέτη».

Μας λέγουν με πρωτοφανή οίηση: «Πώς τολμάτε, εσείς οι μη λέκτορες, οι μη ειδικοί, οι μη γλωσσολόγοι, οι αγράμματοι, μ’ ένα λόγο να αντιστέκεσθε;».

 Επομένως, ΠΟΛΕΜΟΣ! Γρηγορείτε Συνέλληνες!»

Βύρωνα, να σου σφυρίξω δύο φωνήεντα να πάνε κάτω τα φαρμάκια που στην έδρα βρίσκεται ο αγράμματος Βαγγέλας..

Απόκαυκος των ιστορικών συμφώνων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *