Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ: Τρομοκρατική επίθεση σε ισραηλινούς τουρίστες



 Επτά είναι οι νεκροί και πάνω από 30 οι τραυματίες, από την έκρηξη που σημειώθηκε στις 17:25, στο πάρκινγκ του αεροδρομίου Μπουργκάς, σύμφωνα με την Εθνική Ραδιοφωνία της Βουλγαρίας «Χοριζόντ».

Οι έξι έχασαν τη ζωή τους την ώρα της έκρηξης, ενώ ο έκτος υπέκυψε αργότερα στο νοσοκομείο, από βαριά εγκαύματα. Από τους τραυματίες οι τρεις είναι σε κώμα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, που διευκρινίζει επίσης, ότι ο αριθμός των θυμάτων και των τραυματιών δεν είναι ο τελικός. Στο λεωφορείο, επέβαιναν 39 τουρίστες, που ήρθαν με πτήση από το Τελ Αβιβ, για να επισκεφθούν καζίνο της Βουλγαρίας.

Δεν υπάρχουν Βούλγαροι πολίτες μεταξύ των νεκρών, όπως είπε ο υπουργός Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Τσβετάν Τσβετάνοφ, ενώ δήλωσε κατηγορηματικά ότι γίνεται ξεκάθαρα λόγος για επίθεση.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου κατήγγειλε μια “ιρανική τρομοκρατική επίθεση”, αναφερόμενος στο αιματηρό επεισόδιο στη Μπουργκάς. “Όλες οι ενδείξεις δείχνουν το Ιράν”, υποστήριξε ο Νετανιάχου σε ανακοίνωσή του. “Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει ιρανικές απόπειρες να πληγούν Ισραηλινοί στην Ταϊλάνδη, στην Ινδία, στη Γεωργία, στην Κένυα, στην Κύπρο και αλλού”, πρόσθεσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, που μετέδωσε η δημόσια βουλγαρική τηλεόραση «ΒΝΤ», λίγο πριν την αιματηρή βομβιστική επίθεση εναντίον του λεωφορείου με τους 40 Ισραηλινούς τουρίστες, που μόλις είχαν αποβιβαστεί από το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Μπουργκάς, άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στο γραφείο του ταξιδιωτικού πρακτορείου που είχαν διοργανώσει την εκδρομή, στο Μπουργκάς, και είπε, ότι «οι Ισραηλινοί θα γίνουν δεκτοί με δύο βόμβες».

«Το μήνυμα που στέλνουμε αυτή την ώρα είναι να υπάρξει ηρεμία. Η Βουλγαρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των τουριστών στη χώρα μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας, Ρόσεν Πλεβνελίεφ, από το Μπουργκάς, με αφορμή την αιματηρή βομβιστική επίθεση, όπως μεταδίδει η Εθνική Ραδιοφωνία της Βουλγαρίας «Χοριζόντ».
 ΑΜΠΕ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *