Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σύνθεση πολιτικών, κομματικών και επιχειρηματικών(!!!) συνεννοήσεων η διαδικασία των κρίσεων στην ΕΛ.ΑΣ!





Πώς «κρίνονται» οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ

 Η συνήθης αναστάτωση επικρατεί στην Ελληνική Αστυνομία μετά τις φετινές κρίσεις. Οργή και αγανάκτηση από τους κομμένους, ικανοποίηση από τους προαχθέντες και οι συνήθεις μεγαλόστομες υποσχέσεις και φτου από την αρχή με τη ζωή να συνεχίζεται και την εγκληματικότητα και την ανασφάλεια των πολιτών να τραβάει την ανηφόρα.
Έτσι ο Πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, κ. Βασίλης Ντούμας, φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Cosa Nostra» του zougla radio εμφανίστηκε «Εξοικειωμένος» με τη συνήθη, όπως την αποκάλεσε, τακτική των κρίσεων των αξιωματικών

Ο κ. Ντούμας χαρακτήρισε  ούτε λίγο ούτε πολύ τη διαδικασία των κρίσεων ως μια σύνθεση πολιτικών, κομματικών και επιχειρηματικών συνεννοήσεων, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει αστυνομικός που να μην γνωρίζει πώς γίνονται οι αξιολογήσεις. . «Δυστυχώς το διάστημα αυτό που κυοφορούνται οι κρίσεις όλοι τρέχουν σε πολιτικά γραφεία, σε επιχειρηματίες, σε λόμπι και σε συγκροτήματα για να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους» τόνισε.
Παιδιά και του χρόνου!.. Και μη ξεχνάτε να παίρνετε τις ευλογίες και από τους νονούς της νύχτας..

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *