Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το ΔΝΤ είχε προτείνει επιμήκυνση και η κυβέρνηση την αρνήθηκε!

Όπως αποκάκυψε μιλώντας στον ΒΗΜΑ Fm, ο κ. Παπαδημούλης στην έκθεση του ΔΝΤ του περασμένου Μαρτίου, στη σελίδα 18, παρ. 21 προκύπτει ότι «το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είχε προτείνει στην ελληνική κυβέρνηση επιμήκυνση της δημοσιονομικής προσαρμογής και πέραν του 2014 και η κυβέρνηση απέρριψε αυτή την πρόταση, με το επιχείρημα ότι κάτι τέτοιο θα κλόνιζε την αξιοπιστία της χώρας και την αφοσίωσή της στους στόχους του συμφώνου σταθερότητας».
Κατόπιν αυτών, ο κ. Παπαδημούλης κατηγόρησε τη ΝΔ, το ΠαΣοΚ και την ΔΗΜΑΡ, ότι «εμφανίζουν ως δική τους διεκδίκηση την επιμήκυνση, την οποία απέρριψαν πριν από 5 μήνες, μετά από πρόταση του ίδιου του ΔΝΤ», ενώ υπογράμμισε: «για να ολοκληρωθεί ο “λογικός” παραλογισμός, έχουμε και το “δόγμα Στουρνάρα” που πρεσβεύει ότι προϋπόθεση για να συζητήσουμε στο μέλλον την αλλαγή του Μνημονίου, είναι η πιστή και απαρέγκλιτη εφαρμογή του».
Σύμφωνα με το απόσπασμα της έκθεσης του ΔΝΤ του προηγούμενου Μαρτίου, το οποίο δημοσιοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ, «το προσωπικό (του ΔΝΤ) ισχυρίστηκε ότι τα αποτελέσματα στη ζήτηση από την εφαρμογή των δομικών μεταρρυθμίσεων όπως επίσης και οι αδύναμες οικονομικές προοπτικές στην Ευρώπη, είναι ενδείξεις ότι χρειάζεται μακρύτερη περίοδος προσαρμογής».
Στο πλαίσιο αυτό και αφότου διατυπώθηκε η σχετική εκτίμηση εκ μέρους του Οργανισμού, στην έκθεση του ΔΝΤ αναφέρεται: «Οι (σ.σ. ελληνικές) αρχές αποκρίθηκαν ότι η επέκταση της προσαρμογής πέραν του 2014 θα έθετε σε κίνδυνο την αξιοπιστία της χώρας και δεδομένης της αντίστασης από τους Ευρωπαίους εταίρους ανησυχούν ότι αυτό θα φαινόταν ως έλλειψη αφοσίωσης στους στόχους του συμφώνου σταθερότητας και ανάπτυξης».

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *