Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Είναι η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ανόητε!



 Όλα δείχνουν ότι τα πράγματα πηγαίνουν κατά διαβόλου και σε λίγο, ίσως μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ, η τρόικα θα μας βγάλει από την τεχνητή “υποστήριξη”και θα επέλθει και τυπικά το μοιραίο. Εκμεταλλευόμενη τις “αδηφάγες” αγορές η Γερμανία βρήκε την ευκαιρία να υλοποιήσει το μεγάλο όνειρο του παγγερμανισμού έπειτα από δύο προηγούμενες ανεπιτυχείς προσπάθειες και η Ελλάδα, αποτελώντας τον αδύνατο κρίκο του σαθρού ευρωπαικού οικοδομήματος, θα αποτελέσει το πρώτο θύμα. Θα ακολουθήσει ολόκληρος ο ευρωπαικός Νότος και η δορυφοποίηση ολόκληρης της Ευρώπης.
Μπροστά σε αυτές τις ορατές δια γυμνού οφθαλμού πλέον εξελίξεις προκαλούν θυμηδία οι ανιστόρητες “ηγεσίες” που επαιτούν την ελεημοσύνη της Μέρκελ, με την κρυφή ελπίδα να τις φάει -σαν ο Κύκλωπας του Ομήρου-…τελευταίες!
Γιατί αποδείχτηκε ότι η ΕΕ δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η σπηλιά του Πολύφημου, όπου παγιδεύτηκε η χώρα μας και όχι μόνο αναζητώντας την γη της επαγγελίας.
Όσο για τον Σαμαρά και τους συνοδοιπόρους του θα είναι αυτοί που θα παραδώσουν και τυπικά τα κλειδιά της χώρας. Εκτός αν γίνει το θαύμα.
Αλλά γίνονται πια θαύματα στις μέρες μας;
Η Κασσάνδρα του Απόκαυκου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *