Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οι Γερμανοί δεν θέλουν ούτε το ευρώ, ούτε… τους Έλληνες στην ευρωζώνη

Όπως μεταδίδει το Αθηναικό πρακτορείο η πλειοψηφία των Γερμανών θεωρεί ότι η χώρα τους θα ήταν καλύτερα χωρίς το ευρώ, σύμφωνα με χθεσινή δημοσκόπηση την ώρα που ο υπουργός Οικονομίας της χώρας επαναλαμβάνει τις αμφιβολίες του για το αν η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει στην ευρωζώνη. Η δημοσκόπηση της εταιρίας Emnid που διεξήχθη για λογαριασμό της εφημερίδας Bild am Sonntag έδειξε ότι το 51% των Γερμανών θεωρούν πως η χώρα τους θα ήταν καλύτερα εκτός της ευρωζώνης των 17 χωρών-μελών και το 29% ότι θα ήταν χειρότερα Από την δημοσκόπηση προέκυψε επίσης ότι το 71% των Γερμανών επιθυμούν να δουν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης αν δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της.
Παράλληλα, σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση του ινστιτούτου YouGov, μόνο ένας στους τρεις Γερμανούς εξακολουθεί να πιστεύει ότι η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ παίρνει τις σωστές αποφάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη. Η δημοσκόπηση, που  δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Bild, δείχνει ότι το 33% των Γερμανών εγκρίνει τη στάση της Μέρκελ ενώ το 48% διαφωνεί με τις αποφάσεις της

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *