Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΡΟΚΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥΣ



 Η troika και τα αφεντικά της περιέργως δεν μας εγκαλούν για αθέτηση των διεθνών συμφωνιών που έχουμε υπογράψει όσον αφορά την υποχρέωση μας να παίρνουμε μέτρα εναντίον του αντισημιτισμού (ΟΗΕ 2004 /, Cordoba Declaration 2005 κά).

 Σε πολλές ευρωπαικές χώρες η χρήση ναζιστικών συμβόλων αλλά ακόμη και η άρνηση του ολοκαυτώματος συνιστούν αυτοτελώς ποινικό αδίκημα. Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις είναι χώρες χωρίς τις δικές μας εκατόμβες νεκρών, εβραίων και μη. Αυτό μάλιστα οδήγησε τους εκεί γελοίους ομοιδεάτες της ΧΑ σε μεταμφιέσεις διαφόρων ειδών, συχνά τελείως παιδιάστικες Στα καθ’ ημάς υπάρχει αντίστοιχο φαινόμενο χρήσης παραφθαρμένων ναζιστικών συμβόλων αλλά μάλλον για λόγους μιμητισμού, δεδομένου ότι καμία τέτοια απαγόρευση δεν εφαρμόζεται ακόμη και για όποιον θέλει να κυκλοφορεί με τον Αδόλφο αυτοπροσώπως Δεν είμαι νομικός αλλά ο κοινός νους λέει πως δεν μπορεί να μην εμπίπτει τίποτε από αυτά, ακόμη και ελλείψει ειδικής πρόβλεψης, στην ευρύτερη νομοθεσία
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδoς εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για την ορκωμοσία του μέλους του κόμματος Χρυσή Αυγή Αρτέμιου Ματθαιόπουλου ως βουλευτού του ελληνικού Κοινοβουλίου. Ο συνθέτης αθλιοτήτων, που όπως σας ενημερώσαμε προ ημερών, εξυμνεί το Άουσβιτς και προσβάλλει τη μνήμη έξι εκατομμυρίων Εβραίων θυμάτων του Ναζισμού -μεταξύ αυτών και 65.000 Ελλήνων Εβραίων- καθώς και χιλιάδων Ελλήνων Χριστιανών συμπολιτών μας και χλευάζει με τον πιο χυδαίο τρόπο τους Εβραίους και τους ιερούς τους τόπους, είναι πλέον βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου! Το Συμβούλιο, που εκπροσωπεί το σύνολο του Ελληνικού Εβραϊσμού, καλεί τον κ. Μειμαράκη “να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να τεθούν στο περιθώριο της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας, οι υμνητές του ναζισμού και των ναζιστικών στρατοπέδων θανάτου, που προσβάλλουν ταυτόχρονα το Σύνταγμα της Ελλάδος, το ελληνικό Κοινοβούλιο, τους Έλληνες πολίτες και το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας μας».
Μήπως οι βουλευτές των Ιωαννίνων, με βάση την ιδιαίτερη ιστορία αυτής της πόλης, οφείλουν να πάρουν κάποια θέση ή μήπως έχουν μείνει τόσο λίγοι πια οι Εβραίοι στα Γιάννινα ώστε να μην αποτελούν αξιόλογη εκλογική πελατεία; Ακόμη  και έτσι όμως συμπαρασύρεται άραγε και  παραγράφεται ακόμη και η ιστορία της;
Πάκης ο εκ της Γιοσέφ Ελιγιά ορμώμενος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *