Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Θα είναι ο νόμος για τα ΑΕΙ η αφορμή της διάσπασης στο ΠΑΣΟΚ;



 Έντονη είναι η αντίδραση στο ΠΑΣΟΚ για τις προωθούμενες αλλαγές στο νέο νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα το matrix 24, πέραν της Άννας Διαμαντοπούλου που δεν είναι βουλευτής, υπάρχουν ακόμα πολλοί βουλευτές στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ που εξέφραζαν ενστάσεις για τις αλλαγές. Μεταξύ αυτών ο Γραμματέας της Κ.Ο. Γιάννης Μανιάτης αλλά και η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Εύη Χριστοφιλοπούλου που το έφτιαξε στη βάση του ως υφυπουργός Παιδείας, πιθανόν δε και η Φώφη Γεννηματά. Το σοβαρότερο πρόβλημα όμως για τον Ευάγγελο Βενιζέλο συνιστά η διαφοροποίηση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, που σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποφασίσει να παρέμβει για το θέμα, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής αύριο, Τετάρτη. Ενδεικτικό της αναταραχής που προκαλούν οι αλλαγές στον νόμο Διαμαντοπούλου στο ΠΑΣΟΚ είναι το γεγονός ότι χθες πραγματοποιήθηκαν δύο συσκέψεις στην Ιπποκράτους σε μία προσπάθεια να βρεθεί κοινή γραμμή, με τους αρμόδιους για θέματα Παιδείας Μάρκο Μπόλαρη και Εύη Χριστοφιλοπούλου, να κάνουν στο ενδιάμεσο φύλλο και φτερό τις αλλαγές Αρβανιτόπουλου, που χθες τους απέστειλε τρίτο κείμενο με νέες παρεμβάσεις… Όσο για τον Ευαγ. Βενιζέλο, φέρεται να δήλωσε ότι δεν ζητήθηκε η άποψή του όταν πέρναγε τυπικά από το υπουργικό συμβούλιο ο νόμος Διαμαντοπούλου!

Εκδικητικός τύπος ο Χοντρός.  Αλλά και ο έσχατος εξευτελισμός για τον Γιωργάκη, αν καταψηφίσει αυτό που μέχρι χθες πρόβαλε σαν μεγάλο βήμα εκσυγχρονισμού!
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *