Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

“Πέρασε” στην επιτροπή το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ



 Τη στήριξη των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, της Δημοκρατικής Αριστεράς, αλλά και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δ. Κρεμαστινού, εξασφάλισε, επί της αρχής, στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που ρυθμίζει θέματα που αφορούν τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τροποποιεί διατάξεις του νομού 4009 της Άννας Διαμαντοπούλου.

Το νομοσχέδιο συζητείται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, με συμφωνία και του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ, επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί επί του νομοσχεδίου, στην αυριανή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής.

Tο κατατεθέν νομοσχέδιο με τις τροποποιήσεις στον νόμο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, αφήνει ανοικτά ουσιώδη ζητήματα, υποστηρίζουν οι πρυτάνεις, σε ομόφωνο ψήφισμά τους, το οποίο εξέδωσαν σήμερα μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης Συνόδου τους στο Λαύριο.

Για ψεύδη που επαναλαμβάνονται έκανε λόγο η πρώην υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, μετά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

“Η αλλαγή του νόμου για τα ΑΕΙ, συνιστά οπισθοδρόμηση της χώρας στη σκοτεινή πλευράς της μεταπολίτευσης”, δήλωσε ο Ι. Ραγκούσης.

Την απόσυρση, άλλως την καταψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, ζήτησε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Την ενόχλησή της για την επιλογή της κυβέρνησης  να φέρει στη Βουλή για συζήτηση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το νομοσχέδιο για τα Πανεπιστήμια, εξέφρασε η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ,. Ωστόσο ανακοίνωσε ότι θα «ανεχτεί» τη διαδικασία, υπό την προϋπόθεση ότι η συζήτηση στην Ολομέλεια θα γίνει σε 4 συνεδριάσεις.

AMΠΕ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *