Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ

Με ρωτούσαν κάποιοι φίλοι για την επαναλαμβανόμενη πρόβλεψη μου περί υπονόμευσης του Σαμαρά από τον Βενιζέλο, η οποία επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά. Με ρωτούσαν τι συμφέρον έχει άραγε από μια τέτοια συμπεριφορά, αφού τυχόν επιτυχία του δεν θα στείλει στα αζήτητα μόνο τον Σαμαρά αλλά και τον ίδιο. Πίσω του μάλιστα ρυμουλκεί και τους υπόλοιπους πονηρούληδες ελάσσονες συνεταίρους που δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται ούτε αυτοί ότι πλέουν σε θάλασσα με καρχαρίες. Αν όμως βουλιάξουν, τότε οι καρχαρίες δεν δέχονται υποδείξεις στο ποιόν να φάνε. Θα τους φάνε όλους! Ιδιαίτερα αν τσακίσει ο αδύνατος κρίκος της ΔΗΜΑΡ τότε με την στρατηγική του ο Βενιζέλος δεν διαθέτει καμία οδό υποχώρησης. Θα πρέπει να φύγει και αυτός, οπότε θα πέσει η κυβέρνηση και τότε ο ίδιος θα οδηγηθεί στην τρίτη συντριβή και τελευταία του!
 Μια απάντηση είναι πως δεν φταίει αυτός, γιατί είναι η φύση του τέτοια, απλώς είναι μοχθηρός! Η γιαγιά μου έλεγε ότι πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του. Δεν ταιριάζει όμως αυτός ο χυδαίος ντετερμινισμός στο προφίλ μου ως αναλύτριας και έτσι τον παρακάμπτω.
Άλλοι υποστηρίζουν ότι εξαρχής σύρθηκε στη συγκυβέρνηση και ότι η συμπεριφορά του δηλώνει απλώς πως το κάνει με … μισή καρδιά Αστειότητες! Η λύση αυτή ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της επιβίωσης του. Κάθε άλλη λύση θα τον είχε ήδη εξαφανίσει πρώτον – πρώτον.
 Η ερμηνεία δίδεται με τον φιλοσοφικό όρο «πλάνη εργαλείου» Αυτό δηλαδή ξέρει να κάνει καλά ο άνθρωπος, αυτό κάνει! Αντιμετωπίζει έτσι διαφορετικό όργανο με το ίδιο εργαλείο, σαν να παίζει βιολί ο ξυλουργός με το πριόνι του ! Πιθανώς  αλλά με αυτόν μόνο τον τρόπο ξέρει να πολιτεύεται, είτε κυριαρχώντας είτε υπονομεύοντας!
Επιχειρεί να πάρει αποστάσεις από κάτι που έτσι και αλλιώς δεν πάει μακριά, ελπίζοντας ότι όσο καταφέρνει να παραμένει δίπλα στις εξελίξεις, και δεδομένου ότι θεωρεί πως είναι απείρως εξυπνότερος όλων των υπολοίπων, σε κάποια από τις στροφές της κατηφόρας και προτού να συντριβεί το όχημα, η ιστορία θα αναγκαστεί να τον καλέσει. Και τότε αυτός θα στείλει τον μεν Αντωνάκη να κάνει παρέα του συγκατοίκου του, ο ίδιος δε θα σταδιοδρομήσει ως νέος… Τσώρτσιλ. Θα πει κανείς ότι εδώ δεν είναι το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ για να κάνεις πολιτική με το twitter  της Καιλή, εδώ έχει Τόμσεν & Μαζούχ και ακόμη παρακάτω τα παραδόπιστα αφεντικά τους που απειλούν να διαλύσουν όλο το «ηπειρωτικό κράτος» και όχι μόνο την Ελλάδα. Αφησε που ο αληθινός πρωθυπουργός είναι ο κ.  Στουρνάρας οπότε λάθος πρωθυπουργό πάει να ρίξει …
Μέχρι πάντως να του βγει το απίθανο αυτό σενάριο προβλέπω ότι θα δούμε πολλά γελοία σκηνοθετημένα επεισόδια όπως αυτό με τον ‘ηττοπαθή’ Στουρνάρα ή την εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, που αν τάχα έμπαινε ο Τσίπρας θα έκαναν μια παγκόσμια τουρνέ διαπραγματευόμενου θιάσου ή με τους υπουργούς τσίρκουλα που έβαλε ή με τα όσα φιλολαικά σκαρφίστηκε τώρα τελευταία περί αναβολής εφαρμογής όσων ο ίδιος νομοθέτησε …
 Ας μην ανησυχούν όμως οι ψηφοφόροι της μοιραίας τριανδρίας όσο βρυχάται ο Βαγγέλης.Τον κύριο Φώτη να φοβούνται που ήδη τρεκλίζει και μπορεί να παρασύρει όλο τον πύργο από τραπουλόχαρτα σε κατάρρευση. Όπως θα έλεγαν και οι εξ Ιωαννίνων πολιτικοί : αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες!
Η Κασσάνδρα του Απόκαυκου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *