Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Μιχάλης Κασσής καταλύτης στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ!

Τελικά ο Μιχάλης Κασσής φαίνεται ότι θα είναι ο καταλύτης για την επίσπευση της κάθαρσης του ευαγγελικού ΠΑΣΟΚ, αφού την ώρα που έμπαινε ο Χρυσοχοίδης κατακεραύνωνε το Λοβέρδο για τη στάση του στο νομοσχέδιο του Αρβανιτόπουλου, γεγονός που εκνεύρισε τον τέως υπουργό που ζήτησε το λόγο για να διαμαρτυθεί και ακολούθησε ό,τι ακολούθησε με το υστερικό ξέσπασμα του Χοντρού.
Δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι ο βουλευτής Ιωαννίνων στρεφόμενος κατά του Λοβέρδου εξέφραζε την αγανάκτηση των ιερόδουλων της περιοχής του για τη διαπόμπευσή τους από τους αιδοιοφύλακες του ΠΑΣΟΚ. Όμως από σήμερα δικαιούμαστε να λέμε ότι όποιος μπερδεύεται με τις πουτάνες, τον τρώνε οι κότες!Για τη στάση  αυτή του Μιχάλη Κασσή και το ζήλο του για τα …εκπαιδευτικά ζητήματα η στήλη του απονέμει το βραβείο της μαύρης πουλακίδας και σαν δώρο τον πέτο του Βαγγέλα…


Ρίτα Πουλακίδα, η βραβεύουσα

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *