Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΚΑΡΑΒΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΞΕΝΗ ΠΟΥ ΠΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΚΡΙΝΟ;

Χαμένα όνειρα, ψεύτικοι όρκοι ας να σας ξέχναγα εκεί μακριά! Παρατάσεις, επιμηκύνσεις κλπ παραπέμπονται στις ελληνικές καλλένδες (χαμένα όνειρα) Αντιθέτως, και πάλι λαμβάνονται οριζόντια μέτρα, πάλι για ευπαθείς ομάδες, πάλι μισθοί και συντάξεις, πάλι επιδείνωση της ύφεσης και της ανεργίας (εδώ κολλάει το ψεύτικοι όρκοι, προεκλογικοί)
Θα συμφωνήσουν άραγε σήμερα οι τρεις καμπαλλέρος ή θα επιβεβαιωθούν όσοι έβλεπαν εκλογές πριν ακόμη ξανανοίξουν τα χειμερινά σινεμά; Ποιος γενναίος όμως θα αποτολμούσε κάτι τέτοιο, την στιγμή μάλιστα που ο αληθινός πρωθυπουργός της χώρας, ο κ Στουρνάρας, ανακοίνωσε ότι τα μέτρα  ήδη οριστικοποιήθηκαν. Ο Σαμαράς θα εκτίθετο τότε ανεπανόρθωτα ως υπότροπος στους εντολείς, που του έδωσαν πρόσφατα άφεση αμαρτιών. Οι δε δύο ελάσσονες που επιμένουν να παριστάνουν τους φρουρούς των λαικών συμφερόντων παρά τους λεονταρισμούς τους ξέρουν ότι θα εξαφανιζόταν όπως έγινε και με το αλήστου μνήμης ΛΑΟΣ που διαφοροποιήθηκε κατόπιν εορτής Οπότε όλοι τους θα συνεχίσουν τις πιρουέτες μέχρι να πέσουν τα πρώτα κλούβια αυγά
Αν τα πράγματα είανι λοιπόν δεδομένα, αναρωτιέμαι ποιόν νομίζουν ότι δουλεύουν με όλο αυτό το σύστημα των ψευδοεπιφυλάξεων, των υπομνήσεων, των ενστάσεων και της συνεχώς αναφερομένης αλλά ποτέ επικαλουμένης αρνησικυρίας; Ιδιαιτέρως ο Βαγγέλας που διαφωνεί ακόμη και με όσα ο ίδιος θέσπισε προ εξαμήνου δεν έχει ποτέ ακούσει το άσμα «είναι αργά για δάκρυα Στέλλα»; Από την άλλη είναι τουλάχιστον αστεία η εικόνα του αριστερού εγγυητή Κουβέλη που μέσα σε όλη αυτήν την αντάρα και τον χαλασμό επισείει το χαρτάκι της προγραμματικής συμφωνίας, και θεωρεί ότι έτσι προφυλάγει τον εαυτό του και το κόμμα του από το τσουνάμι της οργής που πλησιάζει βουερό.

Πάκης ο σεισμολόγος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *