Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οσμίζονται εκλογές και πήραν φωτιά τα μπατζάκια τους!- Υπόσχονται τα πάντα για να επανεκλεγούν

 

Και ξαφνικά πήραν φωτιά τα μπατζάκια των βουλευτών της ΝΔ με τις φήμες ότι ο Λουδοβικούλης σχεδιάζει εκλογές με την πρώτη ευκαιρία. Βοηθούσης και της χαλάρωσης των μέτρων έχουν ξαμολυθεί και τάζουν ό,τι τους κατέβει. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα, που ήταν τρίτη από τους τέσσερες βουλευτές της ΝΔ, που εκλέχτηκαν στα νομό. Στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής, η Νδ θα εκλέξει το πολύ 2 βουλευτές και αυτό έχει βάλει φωτιά στα μπατζάκια των τοπικών βουλευτών, που έχουν αρχίσει να μετέρχονται κάθε μέσο.

Άκουσε η κ. Κεφάλα ότι η κυβέρνηση εμβολιάζει κατά προτεραιότητα όλους τους κατοίκους μικρών νησιωτικών προορισμών εν όψει του θέρους και σπίθα νεοδημοκρατικής ευφυίας φώτισε το κεφάλι της, με αποτέλεσμα να ζητήσει να ισχύσει το μέτρο και για τη μικρή νήσο της λίμνης Παμβώτιδας.

Στα πρότυπα των Μαυρογιαλούρων του παρελθόντος που έταζαν ακόμη και θάλασσα σε αυτούς που δεν είχαν, η εκπρόσωπος της nouvelle vague της ΝΔ υπόσχεται εμβολιασμούς σε ένα νησάκι που απέχει με τη βάρκα 10 λεπτά από το μώλο των Ιωαννίνων, λες και είναι απρόσιτος προορισμός και οι επισκέπτες του δεν περνούν από την πόλη.

Στη φωτογραφία η βουλευτής- αστροπελέκι συνοδεύει τον ισόβιο δήμαρχο Πωγωνίου Καψάλη, στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ, κατά την χθεσινή επίσκεψή του στον υπουργό περιβάλλοντος Σκρέκα, όπου συζητήθηκαν θέματα του δήμου του.

Είναι η φωτογραφία αυτή μια άλλη απόδειξη του πολυπαραγοντικού πολιτικού παιχνιδιού στο οποίο επιδίδονται γαλάζιοι και πράσινοι παράγοντες της περιοχής με προεξάρχοντα τον μετρ του είδους περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, προκειμένου να μείνουν στην πολιτική επιφάνεια, αφήνοντας κατά μέρος κομματικές ιδιότητες.

Οι ιδεολογικές διαφορές δεν υπάρχουν πια, αφού η μόνη ιδεολογία είναι η διατήρηση της καρέκλας εξουσίας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.157

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *