Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Παραπολιτικά

Μια ξεματιάστρα στην Περιφέρεια Ηπείρου

“Τη φωτογραφία μας παραχώρησε ο κ. Κοντογιάννης”

Ανάστατος είναι ο κ. Καχριμάνης για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε ορισμένα από τα έργα του, τα οποία διαφήμισε κατά κόρον στην προεκλογική περίοδο.

Πρώτα ήταν το Μαυρολάγκαδο, όπου υποχώρησε το ολοκαίνουργο οδόστρωμα για το οποίο είχε χυθεί τόσο μελάνη από τους επικοινωνιολόγους της Περιφέρειας για την ικανότητα του Αλέκου να κάνει έργα, πριν πεις “πιτς φιτίλι”.

Χωρίς να έχουν χτυπήσει την περιοχή μας ιδιαίτερα φυσικά φαινόμενα, ο δρόμος αυτός υπέστη τέτοια καθίζηση με τις πρώτες βροχές, που ο κ. Καχριμάνης με το ζόρι ανέχτηκε την καζούρα της αντιπολίτευσης.

Όμως δεν έφτανε το Μαυρολάγκαδο, από προχθές ο περιφερειάρχης υπέστη νέο σοκ, γιατί ένα από τα χιλιοτραγουδισμένα έργα του, που είναι ο ολοκαίνουργος νέος δρόμος «Τέροβο-Πηγάδια», που συνδέει την περιοχή των Τζουμέρκων με την Ιόνια οδό, υπέστη νέο πλήγμα κοντά στο χωριό Πηγάδια ( βλέπε φωτογραφία).

 

Αλαφροΐσκιωτος, όπως είναι ο Περιφερειάρχης μας απευθύνθηκε στην Παναγία με την οποία ως γνωστόν συνομιλεί ταχτικά και του υποδείχτηκε ότι τα φαινόμενα αυτά οφείλονται στο “κακό μάτι” και ότι, πριν τριτώσει το κακό, πρέπει να προσλάβει επειγόντως ξεμιατάστρα για τα απαραίτητα ξόρκια.

Έτσι από χθες ο Περιφερειάρχης βρίσκεται σε αναζήτηση του κατάλληλου προσώπου, αναζητώντας ξεματιάστρα σε όλη την Ήπειρο.

Μάλιστα ο Αλέκος είναι τόσο ανήσυχος που σκέπτεται να ορίσει και θεματικό Αντιπεριφερειάρχη για τον σκοπό αυτό, με όλα τα προσόντα να να συγκεντρώνει η κ. Γιούλα Μητροκώστα, που μέχρι σήμερα ήταν αρμόδια για τις σχέσεις με το Υπουργείο Άμυνας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *