Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Μικρά Νέα

Μια ένσταση βαρύνει πάλι το κλίμα στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζεται στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων η επανακαταμέτρηση των ψήφων, που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε Ιωαννίνων στις περιφερειακές εκλογές.

Την επανακαταμέτρηση ζήτησε ο Σάββας Δημητριάδης που ήλθε δεύτερος σε ψήφους με πολύ μικρή διαφορά από τον πρώτο, που είναι ο Χρήστος Μαντάς.

Ο Σάββας Δημητριάδης είναι και συντονιστής της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων και η ένσταση κατά του αποτελέσματος των εκλογών θεωρείται από ορισμένους μια πράξη που δεν είναι συντροφική.

Ορισμένοι ασκούν κριτική και στον επικεφαλής της παράταξης κ. Στέφο που δεν επενέβη για να αποτραπεί μια ενέργεια που τορπιλίζει τις διαταραγμένες σχέσεις που υπάρχουν στους κόλπους του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Με δεδομένο ότι παρατηρήθηκαν πολλά λάθη στα εκλογικά τμήματα ως προς την καταμέτρηση των ψήφων που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι, το αποτέλεσμα της ένστασης αναμένεται με ενδιαφέρον, γιατί σε περίπτωση που δικαιωθεί ο κ. Δημητριάδης, τότε θα αναδειχθεί ως δεύτερος περιφερειακός σύμβουλος μετά τον κ. Στέφο στην Π.Ε Ιωαννίνων για την παράταξη “Κοινό των Ηπειρωτών”.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *