Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Παραπολιτικά

Στον “κουβά” για μια ακόμη φορά ο Φ. Φίλιος!

Η φωτογραφία είναι του Όμηρου Χαρίση

Για μια ακόμη φορά πήγαν στον “κουβά” οι προβλέψεις του πρώην Δημάρχου Φ. Φίλιου, ο οποίος αυτή τη φορά έλαβε μέρος στις εκλογές με την παράταξη του Δημήτρη Παπαγεωργίου και σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος.

Συγκεκριμένα ο συμπαθής Φίλιππας, περιφερόμενος χθες το βράδυ από κανάλι σε κανάλι προέβλεπε καθαρή πρωτιά της παράταξης Παπαγεωργίου.

Δεν πέρασαν λίγες ώρες και οι προβλέψεις του διαψεύστηκαν παταγωδώς, αφού ο Θωμάς Μπέγκας, για τον οποίο τρέφει άσβεστο μίσος,  σημείωσε καθαρή νίκη με διαφορά 10 περίπου μονάδων, που μεταφράζεται σε πάνω από 4000 ψήφους.

Η πρόβλεψη αυτή του “ειδικού” για τις εκλογές Φίλιππα έρχεται να συμπληρώσει την προ εβδομάδων πρόβλεψή του, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα ξεπερνούσε το …5%!!!

Έτσι όποιος παίζει τυχερά παιχνίδια και θέλει να χάσει τα λεφτά του μπορεί να απευθυνθεί στον Φίλιππα, ο οποίος θολωμένος από τους ευσεβείς του πόθους κάνει την μία γκάφα μετά την άλλη.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *