Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Περιφερειακές εκλογές

Ακλόνητο το “Δεσποτάτο” Καχριμάνη

Κάνοντας περίπατο στις χθεσινές περιφερειακές εκλογές, ο Αλέκος Καχριμάνης ανανέωσε για μια ακόμη πενταετία την παραμονή του στη θέση του Περιφερειάρχη Ηπείρου.

Με ενσωματωμένο το 97,91% ( σε 1031 από τα 1053 εκλογικά τμήματα) ο κ. Καχριμάνης συγκεντρώνει το 54,73% των ψήφων και 27 έδρες.

Δεύτερος και σε τεράστια απόσταση έρχεται ο κ. Γιάννης Στέφος, που υποστηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκέντρωσε το 12,55% των ψήφων και 5 έδρες.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Στέφανος Ζούμπας, που υποστηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ με 9,09% και 4 έδρες, ακολουθεί ο Γιώργος Πρέντζας του ΚΚΕ με 8,32% και 4 έδρες, ενώ στην πέμπτη θέση και έκτη θέση βρίσκονται οι ανεξάρτητοι Σπύρος Ριζόπουλος και Λάμπρος Γεωργόπουλος με 7,98% και 5,45% και με 3 και 2 έδρες αντίστοιχα.

Εκτός περιφερειακού συμβουλίου μένει η παράταξη του Ζώη Γαλατά, που συγκέντρωσε το 1, 87%.

Έτσι με πανηγυρικό τρόπο οι Ηπειρώτες επιβράβευσαν τον τρόπο διοίκησης Καχριμάνη, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ που κατέβηκαν στις εκλογές για να καταγράφουν τις δυνάμεις τους ηττήθηκαν, βλέποντας εντυπωσιακή συρρίκνωση των ποσοστών τους σε σχέση με τις εκλογές του Ιουλίου.

Το ΚΚΕ ανέβασε το ποσοστό του και είναι ικανοποιημένο, ενώ ως μεγάλη αποτυχία θεωρείται το 7,99 που συγκέντρωσε ο Σπύρος Ριζόπουλος, που το 2019, όταν πρωτοεμφανίστηκε  είχε έλθει τρίτος με σχεδόν 10% και τώρα υποχώρησε στην 5η θέση, διαψεύδοντας τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί την προεκλογική περίοδο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *