Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Παραπολιτικά

Juliette de Causans και Δημήτρης Παπαγεωργίου: Δυο ομόλογες περιπτώσεις με διαφορετική αντιμετώπιση

Τον Δήμαρχο Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιο για την νέα τετραετία που  με το  τολμηρό του ρετούς στις προεκλογικές του αφίσες εντυπωσίασε τους Γιαννιώτες και τις Γιαννιώτισσες θέλησε να μιμηθεί η Juliette de Causans,  οποία κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές της Γερουσίας στη Γαλλία αυτόν τον μήνα.

Όμως, φευ, συνάντησε τις μαζικές αντιδράσεις των Γάλλων, οι οποίοι την κατηγορούν,  ότι εξαπάτησε τους ψηφοφόρους με την αφίσα της προεκλογικής εκστρατείας της.

Όπως γράφει η Telegraph, στην αφίσα είναι μια… αγνώριστη Juliette, με αισθητά πιο φωτεινό δέρμα, με ίσια δόντια και αστραφτερά μαλλιά.

Τελικά η γαλλική κοινωνία αποδεικνύεται πιο συντηρητική από την Γιαννιώτικη, που είναι ευεπίφορη στις στυλιστικές μεταμορφώσεις για προεκλογικούς λόγους.

Ο αυτοδιοικητικός

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *