Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Παραπολιτικά

“Κατόπιν ενεργειών μου” και στην κατάσβεση των πυρκαγιών!

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, είναι βουλευτής Ροδόπης, πρώην υπουργός Παιδείας, καθηγητής Πανεπιστημίου και έγκριτος νομικός, όπως γράφει και στο βιογραφικό του.

Δικαίως θα περίμενε κανείς μεγαλύτερη σοβαρότητα την ώρα που η χώρα βρίσκεται ενώπιον μιας εθνικής συμφοράς, με την Αλεξανδρούπολη να καίγεται και πολλές άλλες περιοχές της χώρας μας να αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα.

Ο κ. Στυλιανίδης όμως είναι και κομματάρχης με το DNA του Μαυρογιαλούρου και δεν χάνει την ευκαιρία να ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τις ενέργειες που έκανε για να αντιμετωπιστεί η φωτιά.

Η διαφορά του  κινηματογραφικού Μαυρογιαλούρου με τον σύγχρονο Μαυρογιαλούρου της Ροδόπης είναι ότι ο δεύτερος έχει και twitter, ενώ ο πρώτος λειτουργούσε με τηλεγραφήματα.

Το γεγονός ότι ο κ. Στυλιανίδης είναι και ανορθόγραφος και δεν γνωρίζει, ολόκληρος καθηγητής Πανεπιστημίου , πώς γράφεται το “επειγόντως” είναι στοιχείο δευτερεύον σε ένα ένα κόμμα και μια κυβέρνηση, που χαρακτηρίζονται για τις ανορθογραφίες τους.

Απόκαυκος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *