Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Περιφερειακές εκλογές

Με τον Στέφανο Ζούμπα ο Κωνσταντίνος Κυρίτσης

Στον συνδυασμό του Στέφανου Ζούμπα “Ήπειρος Όλον” στην Περιφέρεια Ιωαννίνων, που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ συμμετέχει ο Κωνσταντίνος Κυρίτσης.

Ο Κωνσταντίνος Κυρίτσης, σύμβουλος επιχειρήσεων και υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ιωαννίνων ανήκει στη νέα γενιά στελεχών του Κινήματος και διακρίνεται για την πολιτική του συγκρότηση αλλά και τη μαχητικότητα με την οποία υποστηρίζει τις θέσεις του.

Εκτιμάται ότι η συμμετοχή του στις προσεχείς εκλογές  θσ προσφέρει πολλαπλά στον συνδυασμό του κ. Ζούμπα, τόσο με τις επικοινωνιακές του ικανότητες όσο και με τον σθεναρό τρόπο με τον οποίο αντιπολιτεύεται εδώ και χρόνια το καθεστώς Καχριμάνη σε αντίθεση με ορισμένους στον πολιτικό του χώρο, οι οποίοι υπέκυψαν στη γοητεία του πελατειακού συστήματος Καχριμάνη και συμπορεύτηκαν με τον νυν Περιφερειάρχη είτε στο παρασκήνιο είτε φανερά.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *