Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΗΠΕΙΡΟΣ

Με τους Ορίζοντες Ηπείρου και τον Σπύρο Ριζόπουλο

Με τους Ορίζοντες Ηπείρου και τον Σπύρο Ριζόπουλο:
Γιατί πέρα από διαφορετικές ιδεολογικές προσεγγίσεις ήλθε η ώρα να αγωνιστούμε για την ΑΛΛΑΓΗ στην Ήπειρο.
Ο τόπος μας δεν αντέχει άλλο το μακροχρόνιο καθεστώς Καχριμάνη, που μέσα από ένα πρωτοφανές πελατειακό σύστημα, όπου κυριαρχούν οι προσωπικές εξυπηρετήσεις και η ρεμούλα- στοιχεία του φεουδαρχικού τρόπου διακυβέρνησης της Ηπείρου- κρατά την Περιφέρεια Ηπείρου στις τελευταίες θέσεις της Ε.Ε.
Η συστράτευση με τον Σπύρο Ριζόπουλο αποτελεί και την επιβράβευση ενός ανθρώπου που με συνέπεια αντιπολιτεύτηκε την Περιφερειακή Αρχή την τελευταία πενταετία, όταν πολλοί κρατούσαν αιδήμονα σιωπή, αποφεύγοντας να πάρουν θέση σε προκλητικές αποφάσεις της Περιφερειακής Αρχής.
Ο Σπύρος Ριζόπουλος αυτά τα τέσσερα χρόνια, μαθητεύοντας στα θρανία της αντιπολίτευσης, ήλθε σε άμεση επαφή με τα προβλήματα της Ηπείρου, έμαθε και διδάχτηκε πολλά και έχει εναλλακτικές προτάσεις για να πάει ο τόπος μπροστά.
Δεν είναι λύση της τελευταίας στιγμής αλλά ένας άνθρωπος της αυτοδιοίκησης που στόχος του είναι η ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην περιφέρεια Ηπείρου και όχι η καταγραφή ένος αξιοπρεπούς ποσοστού για κομματικές επιδιώξεις.
Μαζί του θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για την πολιτική ΑΛΛΑΓΗ, για μια άλλη πορεία του τόπου μας, για να βγουν στο προσκήνιο οι δημιουργικές δυνάμεις, που σε όλο το πολιτικό φάσμα στενάζουν κάτω από τη μπότα του Καχριμανικού δεσποτισμού.
Στέφανος Καραμούτσιος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *