Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Παραπολιτικά

Το σκωτσέζικο ντους του Σπύρου Κωνσταντόπουλου

Ακόμη να συνέλθει ο υποψήφιος με τη ΝΔ Σπύρος Κωνσταντόπουλος στο νομό Ιωαννίνων από το σκωτσέζικο ντους στο οποίο υπεβλήθη από τον Αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την προχθεσινή ομιλία του στην πόλη μας.

Μαζί με τους άλλους υποψηφίους ο κ. Κωνσταντόπουλος, που ήλθε 4ος στις εκλογές του Μαϊου, χειροκροτούσε τον Αρχηγό του κάτω από την εξέδρα, όταν αίφνης άκουσε ότι στόχος του κόμματος είναι να εκλέξει τρεις βουλευτές στα Γιάννενα, όταν το 2019 η ΝΔ με ελάχιστη διαφορά (1%) από τον ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε 4 βουλευτές, ενώ τώρα η διαφορά είναι πάνω από 13%!

Μπορεί τα δεδομένα με τον νέο εκλογικό νόμο να είναι διαφορετικά και να οδηγήσουν σε νέους συσχετισμούς αλλά το να ακούει ο νέος υποψήφιος δια στόματος Μητσοτάκη, ότι παραμένει εκτός νυμφώνος και ότι το κόμμα έχει στόχο να εκλέξει μόνο τον κ. Αμυρά, αυτό δεν είναι ό,τι κομψότερο, για να μην πούμε κάτι άλλο.

Τώρα ο νεαρός κ. Κωνσταντόπουλος κυκλοφορεί στην πόλη, προσπαθώντας να συνέλθει από την ψυχρολουσία στην οποία υποβλήθηκε και αναθεματίζει αυτόν που συμβούλεψε τον Αρχηγό της ΝΔ να υποπέσει σε αυτή τη γκάφα…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *