Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Τρίτη και φαρμακερή για τον Δήμο Ιωαννιτών και για τον …ΣΥΡΙΖΑ

Η σημερινή Τρίτη  είναι μία ημέρα που το αποτύπωμά της μπορεί να είναι σημαντικό για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά για και το δήμο Ιωαννιτών.

Αρχίζοντας από τον Δήμο μας σήμερα θα φανεί, αν θα υλοποιηθούν οι πρωτοβουλίες της φράξιας που δρα στην δημοτική ομάδα του εκλιπόντος Δημάρχου και που επιμένει να εκλέξει δήμαρχο, χωρίς την συμμετοχή των παρατάξεων που συνέπραξαν το 2019, κάτι που αντιβαίνει στον νόμο, όπως επισήμανε πολλές φορές.

Οι ώρες για να αλλάξουν απόφαση οι πρωτεργάτες αυτού του πραξικοπήματος είναι λίγες αλλά υπάρχει τρόπος και να αποφύγουν την γελοιοποίησή τους αλλά και να μην οδηγήσουν τον Δήμο σε νομικές περιπέτειες.

Και αυτός είναι να ακυρώσουν την σημερινή εκλογή νέου δημάρχου, καλώντας τους δημοτικούς συμβούλους των άλλων δύο παρατάξεων σε νέα ημερομηνία εντός της εβδομάδος για να εκλέξουν όλοι μαζί νέο Δήμαρχο.

Οι ασκήσεις ηγεσίας του Αλέξη Τσίπρα

Αλλά και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί η σημερινή ημέρα να αφήσει έντονο το αποτύπωμά της τόσο για τον Πρόεδρό της και το κόμμα του, όσο και για τις πολιτικές εξελίξεις.

Γιατί σήμερα θα αποφασιστεί, αν διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης ένα στέλεχος που είναι το μοναδικό που έχει την δυνατότητα εκτός από τον Πρόεδρο να συνομιλεί απευθείας με τη βάση του κόμματος ή με ένα μέρος από αυτή.

Οι λόγοι της επικείμενης διαγραφής είναι γνωστοί αλλά ο Αλέξης Τσίπρας διαγράφοντας τον Πολάκη παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο.

Ή θα ενισχύσει το ηγετικό του προφίλ, σφραγίζοντας με την απόφαση αυτή την μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα συντεταγμένο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα με πιο κεντρώες προσεγγίσεις και πρακτικές ή θα φάει ο ίδιος το κεφάλι του.

Στην πολιτική αυτό που μετρά είναι το κατάλληλο timing των αποφάσεων και εκ του αποτελέσματος θα κριθεί, αν ο Τσίπρας έκανε το σωστό για τον ίδιο αλλά και το κόμμα του ένα μήνα, πριν τις εκλογές.

Πάντως αν διαγραφεί σήμερα ο Πολάκης, η αυριανή ημέρα, θα είναι μια εντελώς διαφορετική ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε περίπτωση η σημερινή Τρίτη, θα είναι μια ημέρα φαρμακερή τόσο για τον Δήμο Ιωαννιτών, όσο και για τον …ΣΥΡΙΖΑ.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 7

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *