Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών (βίντεο)

Σκληρή κριτική άσκησε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο Ευάγγελος Βενιζέλος για το σκάνδαλο των υποκλοπών σε χθεσινοβραδινή εκδήλωση, που έγινε στο Ινστιτούτο Γκαίτε, στο πλαίσιο τις εκδήλωσης “Μένουμε Ευρώπη;”.

Ο κ. Βενιζέλος στην παρέμβασή του ανέλυσε διεξοδικά τα λάθη και τις παραλείψεις του Κ. Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας, ότι οι απαντήσεις που έχει δώσει δεν αρκούν, ότι η παρακολούθηση της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων είναι παράνομη και ότι απαιτείται άμεση ενημέρωση, τουλάχιστον, των πολιτικών αρχηγών.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απαντώντας στους επικριτές του, που τον κατηγορούν ότι με τις θέσεις του για τις υποκλοπές ρίχνει νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι είναι πολιτικά και κομματικά απελεύθερος και απολαμβάνει τη σφαίρα της μεταπολιτικής αλλά υπερασπίζεται  την επιστημονική του συνείδηση, σοβαρότητα, αξιοπιστία και κυρίως πειστικότητα.

Ολόκληρη η παρέμβαση Βενιζέλου στο βίντεο που ακολουθεί:

σχετικές αναρτήσεις

1 από 42

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *